facebook


Που βρισκόμαστε

Location map


GR - BIO - 12

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

τι νέο..

Είστε εδώ

Αρχική » Ιδέες για μαγείρεμα

Γενικες αρχες και μυστικα

Ο Βασιλικός πλευρωτός είναι ένα μανιτάρι που είναι τραγάνο, με ήπια γέυση και πανέμορφο. Αυτά τα χαρακτηριστικά
του το κάνουν ιδανικό υλικό για πειραματισμούς στην κουζίνα. Για να αποδοθεί άριστα η υφή του που θυμίζει χτένι
προτείνουμε να το σωτάρετε πρώτα σε καυτό λάδι για 2-3 λεπτά να πάρει χρωμα και ύστερα να το μαγειρέψτε σε μέτρια
φωτία για αρκετή ώρα κατα προτίμηση σε κάποιον ζωμό.


Προτεινόμενες συνταγές